Dakwerkzaamheden

Wij zijn dakdekkers met een jarenlange ervaring in alle soorten daken. Wij kunnen alle soorten zink, lood en koperwerken uitvoeren zoals goten, deklijsten, roevenkappen, lichtramen, bekleden van dakkapellen, erkers e.d. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van terrassen (hout, steen,) en de verplichte omheining (hout, aluminium) en dakbetreding (koepels,luiken, dakkapel)


Advies nodig? Bel ons voor een vrijblijvend advies!

(06) 51 31 38 14

Dakpannen

Het meest voorkomende dakwerk in zijn dakpannen. Het grote voordeel van de dakpan is de duurzaamheid. Een dakwerk van dakpannen kan een woning meer dan tien decennia beschermen tegen alle weersomstandigheden. Alleen voor hevige stormen is een dakwerk van dakpannen dak wel gevoelig. Het leggen van nieuwe dakpannen is een klus voor dakdekkers met ervaring en kennis. Bij een goed gelegd dak vormen de dakpannen namelijk een aaneengesloten geheel. Doordat ze elkaar overlappen en voorzien zijn van kop- en zijsluitingen wordt een windvast en waterdicht geheel gevormd. De dakdekkers van Loodgieters bedrijf kamps hebben veel ervaring met het leggen van dakpannen. Uw dakpannen dak kunt u het beste laten leggen door onze vakmensen. Wij bieden kwaliteit voor scherpe tarieven

.

Lood en Zinkwerk

Onze kernactiviteiten zijn het aanbrengen van vlakke (hellende) daken, het isoleren van daken en het leggen van zinken dakgoten, het betreft hier zowel nieuwbouw als renovatie. De dakgoten bestaan meestal uit een zink of koper bedekking. Indien het nodig is om uw dakgoot te vervangen of te repareren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen en vervangen standaard dakgoten en op maat gemaakte goten. Koperen goten, vergaarbakken en regenpijpen behorenook tot ons leveringsprogramma. Kamps loodgietersbedrijf kan uw goot periodiek schoonmaken om verstopping te voorkomen. Wij controleren de aansluitingen op de regenpijpen, gescheurde loodslabben en dakgoten en repareren deze op een professionele en vakkundige manier. Ook timmerwerken voor complete goot renovatie’s kunnen wij voor u verzorg.

Zink

Zink is een duurzaam materiaal en bevat eigenschappen die voldoen aan de hoogste eisen om dit materiaal toe te passen op dak of goot. Voor het vervangen van zinken goten of zinken dakbedekking op bijvoorbeeld een erker of dakkapel komen wij graag bij u langs voor een prijsopgave. In onze eigen werkplaats zijn wij instaat om het zink op maat te knippen en te verwerken tot bijvoorbeeld een goot of deklijst. Indien gewenst kan de hemelwaterafvoer ook in zink gemaakt worden.Tevens beschikken wij over de benodigde gereedschappen voor het aanbrengen van zinken felsplaten op daken of als gevelbekleding. Ook is het mogelijk om goten of hemelwaterafvoeren in roodkoper aan te brengen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Reparatie en Renovatie van uw dak

Dankzij onze kennis van de modernste dakrenovatietechnieken kunnen wij gerichter op uw wensen inspelen en u beter adviseren. Onstaan er scheuren in uw dakbedekking of staat de daktrim open, vormen er vochtblazen en misschien wel lekkages, aarzelt u dan niet en schakel ons in!

Bij de dakrenovatie of dakreparatie van uw bestaande platte dak of lichthellende dak is een goede inspectie, voorafgaand aan de reparatie/renovatie, door een van onze dakdekkers erg belangrijk. Dit voorkomt daklekkages of overige vervelende dakproblemen. Ook timmerwerken voor complete dak renovatie’s kunnen wij voor u verzorgen.

Bij het renoveren of repareren van uw dak is het belangrijk om vast te stellen waaruit de dak werkzaamheden zullen bestaan en wat het beste bij uw wensen aansluit, overlagen, reparatie of een totale renovatie?

Bitum

Voor kleine en grotere dakvlakken verwerken wij de bitumineuze dakbedekking welke bestand zijn tegen weersinvloeden en UV-licht. De dakbedekking is zeer flexibel, ook bij lagere temperaturen en daardoor makkelijk te verwerken. De garantietermijn bedraagt 10 jaar!

Wij kunnen voor u de oude dakbedekking verwijderen en afvoeren op een milieuvriendelijke manier. De nieuwe bitumineuze dakbedekking aanbrengen volgens de brandmethode. Onder de dakbedekking kunnen wij desgewenst dakisolatieplaten toepassen in verschillende diktes en isolatiewaarden. Voor deze isolatiewerkzaamheden is subsidie te verkrijgen via het energiebedrijf. De randen kunnen met zinken deklijsten of met een aluminium daktrim worden afgewerkt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of ons telefonisch benaderen.

© 2016 Kampsloodgieters.nl
gemaakt door: Skyweb Solutions